DENTEX Bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen

We zijn gespecialiseerd in de verkoop van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) wij werken bewust met maar een aantal bedrijven samen, Kentaur en Power Workwear en Vespo.

DENTEX Bedrijfskleding heeft een goed en dynamisch assortiment. En wil met zo min mogelijk bagage zo slagvaardig mogelijk zijn. Wij geloven dat dit essentieel is voor ons succes en onze creativiteit. Geen uitgebreide showroom, maar een goed assortiment in de webshop. Maar ook indien u wenst een bezoek aan uw bedrijf.
Daar waar u zich op uw gemak voelt, schuiven wij aan. En vinden met u de oplossing.  We zijn gedegen en modern maar zeker ook vooruitstrevend. 

Waarom Kentaur? Kentaur is een zeer gerespecteerd Deens merk bedrijfskleding. Kwalitatief hoogwaardige kleding met een professionele uitstraling. Uw uitstraling is namelijk onze zorg. Kentaur is als bedrijf erg vernieuwend en zij zorgen voor een constante doorontwikkeling van hun kleding. Of het nou voor de horeca, zorg, industrie of promotie branche is, ieder jaar weten zij weer te verrassen met nieuwe nog betere kleding. Niet voor niets loopt chefkok Robert Sandberg van restaurant Frantzen uit Stockholm in de kokskleding van Kentaur, want kwaliteit draagt kwaliteit.

Waarom Power workwear? Power workwear  "A - merken onder 1 paraplu"  Door de samenwerking met Power workwear kunnen wij u ook alles bieden voor de bouw en constructie branche. De volgende labels kunnen wij hierdoor aanbieden. F.Engel, Workzone, Cofra, Deerhunter, Elka en Sunwill.

Waarom Vespo? Vespo heeft alles in huis wat betreft promotionele kleding. T-shirts, Polo's, sweaters, voor iedere beroepsgroep de juiste kleding. De volgende merken kunnen wij leveren. Santino, B&C en Matterhorn.

Wij hopen dat u veel plezier beleeft aan het winkelen in onze webshop. Wilt u een advies op maat, wij komen graag bij u langs.

Voor een afspraak kunt u bellen met 06 - 15507799 of een e-mail sturen naar tomdentex@bedrijfskleding.nl

Tot snel!

Tom van Denderen
DENTEX  Bedrijfskleding